new clothes that fit in the closet



min nya älskling som kommer användas flitigt. andra saker jag köpte i sthlm var bl.a. den här, this jag har gjort dom så att dom ser slitna ut, denna hära, köpte saker som kan tänkas packas ner i väskan till sydafrika som detta och detta. tack tove för en underbar rolig (sjuk) dag. nu ska jag gå å se på film. ciao!

sthlm about half an hour

när som helst kommer tove å hämtar mej så drar vi till sthlm. så de blir att shoppa hela dagen. jag har bestämt att jag ska införsaffa mej ett nitgladiator sandaler, ska jag då köpa dessa i svarta? men aja, nu ska jag packa i det sista. ciao!

no inspration here I sit here and drooling after to go to Stockholm



därför lägger jag upp en bild på en av vräldens snyggast kvinnor!


goodmorning!

sitter här och tittar på vakna med the voice och önskar att jag var i sthlm på fashion week. men för att muntra upp mig själv så ska jag ju faktiskt till storstan på fredag tack å lov. ska snart ta mitt pick å pack å dra till skolan. ciao!

I wanna press hold and colour the grey



för 100 spänn blev den min och weekday kommer den ifrån. inhandlade även ett par byxor men dom blir det nog att lämna tillbaks. köpte de igår när jag var i storstan med emil. träffade även amanda när jag ändå var där. riktigt ttrevligt var det, och emil erkänner att tjejer är lite smartare än killar iaf när de gäller bio! ;)

vagabondvagabondavagabondvagabond



gärna ett par skor som får användas och köpas!

123456789



detta är delar av mitt nygjorda rum. okej, inte för att man ser så mycket av mitt rum men aja... garderoben skriker efter mer kläder men ja... idag har man oxå varit sjukling men är förhopnningsvis på benen imorn. pusspåer!

i'm sick sick sick

Dagens vill ha: ny garderob
Dagen längtan: 30 januari med tove :]
Dagens klädsel: pyjamas.
Dagens saknad: emil.
Dagens frisyr: knut
Dagens låt: this one
Dagens drog: lykke li:s album
Dagens smarrigaste: ben&jerry´s cookie dough
Dagens humör: sjukling.

before i lay me

fan vad bra att lykke li vinner priser både för årets bäst klädda och årets nykomling.
imorgon blir det att frysa arslet av mig för då ska man stå i en backe å vara portvakt. ciao!


följ med till sydafrika


peppar, peppar...



detta kommer vara mitt godis under 2009. jag har ju såklart godis förbud. så vi får se hur länge de håller. jag hoppas att jag blir helt anti mot godis framöver. och den här låten kan jag inte sluta lyssna på. puss!

who let the dogs out



tights gt tee hm väst utklädningslådan

a good laugh prolongs life

huvudet i sanden




sophomore
sitter å tänker på gamla minnen med emma. okej, jag vet att jag inte är 75 bast eller nått utan bara en fjortis. men minnen från när man var lite mindre har man ju alltid ;)
den 30 januari packar jag å tove ner våra plånkor och tar första bästa tåg till stockholm och shoppar tills vi slocknar! ciao!

as some have already proved



jag vet att de är många som har lagt upp dehär men jag kan inte sluta dreggla efter dessa plagg. markerade axlar blandat med slitna jeans å nit-sandalar. kan verkligen inte bli bättre. balmain lyckas än en gång. härnäst väntar guitar hero! puss!

in the mystery time of cold and rain


forever 21 cheap monday hope topshop
gonatt!

third in january twothousandnine





nu har man landat i avesta igen. ska jag vara ärlig så har jag längtat hem. att vakna med att drt är 22 minus utanför är ju inte riktigt det man förväntat sig men jag har härdat ut.julklappar å fyrverkerier har fyrats av skoterturer har stått på schemat. men som sagt nu är jag hemma med 12 minus utanför och film väntar. hoppas ni får ett bra nytt år. ciao! 

fick även sisters tröjan :D